WordPress specialist

WordPress specialist nodig?

Een WordPress website laten maken door een WordPress specialist? Bij ons kan je terecht voor het schrijven van maatwerk voor jouw online ambitie. Vanwege de jarenlange ervaring als WordPress ontwikkelaar hebben wij de kennis in huis om geheel op maat een WordPress thema te bouwen die precies aansluit bij jouw wensen. Wij bouwen ook bestaande thema’s om naar het gewenste resultaat.

Neem contact op

Kwaliteit

Wij stellen van te voren kritische vragen om het uiteindelijke resultaat volledig te laten aansluiten bij je verwachtingen. Het is bijvoorbeeld belangrijk welke plannen er zijn in de nabije toekomst met betrekking tot de website die je aan het ontwikkelen bent. Hoewel wij er altijd voor zorgen dat het WordPress thema schaalbaar is, kan het geen kwaad om op voorhand te weten wat het einddoel is van het stukje software of website.

Testen en opleveren

Voordat wij de WordPress website opleveren testen wij deze uitvoerig met de nieuwste WordPress versie en checken de website op verschillende kwaliteitseisen.
Wij richten een testomgeving in die afhankelijk van jouw voorkeur bij ons op de server staat of een server die je beheert. Het kan natuurlijk zijn dat je al bezig bent met de ontwikkeling van een Internet project of campagne, maar dat de website of plugin het ontbrekende puzzelstukje is.

Service en onderhoud

Wanneer de website gereed is voor gebruik leveren wij deze op zoals afgesproken. Dat kan zijn direct installeren op jouw hostingpakket of compleet aangeleverd in een ZIP-bestand. Nadat we de WordPress website hebben opgeleverd, staan wij altijd klaar om je te helpen wanneer er een fix nodig is of voor aanvullende wensen. Onze programmeerwijze is dusdanig ontwikkeld dat de website voorbereid is op de toekomst. De website zal nieuwe updates moeiteloos doorkomen. Het is ook mogelijk om bij ons een service overeenkomst af te sluiten, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken. Met een servicecontract profiteer je ook van extra voordeel op onze tarieven en supersnelle service.

 

Een WordPress website starten of aanpassen?