WordPress plugin maatwerk

Er zijn veel plugins beschikbaar voor WordPress maar het kan zijn dat u net niet precies vindt wat u zoekt. Bij ons kunt u terecht voor het schrijven van een stukje maatwerk voor uw website. Vanwege de technische achtergrond van SGSND hebben wij de kennis in huis om geheel op maat een plugin te schrijven die precies aansluit bij uw wensen.

Contact opnemen

Kwaliteit

Wij stellen van te voren kritische vragen om het uiteindelijke resultaat volledig te laten aansluiten bij uw verwachtingen. Het is bijvoorbeeld belangrijk welke plannen er zijn in de nabije toekomst met betrekking tot de website die u aan het ontwikkelen bent. Hoewel wij er altijd voor zorgen dat de maatwerk plugin schaalbaar is, kan het geen kwaad om op voorhand te weten wat het einddoel is van het stukje software of website.

 Testen en opleveren

Voordat wij de maatwerk plugin opleveren testen wij deze uitvoerig met de gewenste WordPress versie en checken de plugin op verschillende kwaliteitseisen.
Wij richten een testomgeving in die afhankelijk van uw voorkeur bij ons op de server staat of een server die u beheert. Het kan natuurlijk zijn dat u al bezig bent met de ontwikkeling van een website, maar dat de maatwerk plugin het ontbrekende puzzelstukje is van uw project.

Service en onderhoud

Wanneer de maatwerk plugin gereed is voor gebruik leveren wij deze op zoals gewenst. Dat kan zijn direct installeren in uw website of een losse download. Nadat we de plugin hebben opgeleverd, staan wij altijd klaar om u te helpen wanneer er een fix nodig is of voor aanvullende wensen. Onze programmeerwijze is dusdanig ontwikkeld dat de maatwerk plugin voorbereid is op de toekomst. De plugin zal minor nieuwe updates moeiteloos doorkomen. Het is ook mogelijk om bij ons een service overeenkomst af te sluiten, zodat u profiteert van gratis updates, voordeel op onze tarieven en supersnelle service.