Print media

EOLC promotieboekjes

Voor mevrouw MSc. M. Noome heeft SGSND de kaft, tussenbladen en boekenlegger en van haar promotieboekjes vormgegeven. De drukkerij zorgde voor een mooi effect op het logo met Spot UV. Het resultaat mag er wezen!

Congres stand EOLC

Congres stand op Raak SIA congres over het project EOLC bij IC-patienten. Het project is genomineerd voor de RAAK-award 2015. Het congres vond plaats in de Fokker terminal Den Haag en richtte zich vooral op praktijkgericht onderzoek. SGSND ontwierp o.a. de posters, het logo en de vormgeving van de richtlijn. Zie ook Logo End Of Life Care.

Kairos huisstijl

Voor het koor ‘Kairos’ heeft SGSND een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het huidige logo stamt af uit begin jaren 90 die toen in MS Word is gemaakt. Deze was niet bepaald geschikt om dit voor drukwerk te gebruiken. Daarnaast wilde Kairos professionaliseren. Hieronder is het logo op een zwarte tas te zien!

 

DJ Mixxmasters logo

DJ Mixxmasters is een Nederlandse DJ die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Bekijk de website hier

L&R Logo ontwerp

Voor L&R in Portugal bereidde SGSND het logo ontwerp technisch voor. Het logo ontwerp werd aangeleverd als Photoshop schets-bestand waarna deze in vectoren is omgezet en alles uitgelijnd werd om de symmetrie in het logo te waarborgen.

Droomhuizen Portugal

Voor Droomhuizen Portugal maakte SGS&D het logo. Het logo moest voldoen aan het kleurenschema van de website. Daarnaast moest het logo krachtig en herkenbaar zijn.

Lees meer

End Of Life Care bij IC-Patiënten

Voor de richtlijn “End Of Life Care bij IC-patiënten maakte SGS&D het logo en de omslag voor de richtlijn. Zie ook Beurs stand EOLC.

Lees meer