Over

Wie we zijn

SG Software & Design (SGSND), levert al sinds 2007 hoogstaande kwaliteit en service aan diverse soorten klanten.
Het bedrijf is ontstaan vanuit passie voor digitaal en grafisch ontwerp.
Wij zijn resultaatgericht en vinden service erg belangrijk. Zowel in het voortraject, tijdens het project en nadat de diensten geleverd zijn.

Hoge kwaliteit en top service

SGSND heeft ruim 10 jaar ervaring met het leveren van hoge kwaliteit producten en diensten. Door ons grote netwerk van creatieve – en technische mensen kan het bedrijf zijn netwerk flexibel inzetten. Dus alleen wanneer dat nodig is. Hierdoor kunnen we voor een aantrekkelijke prijs toch hoogstaande kwaliteit leveren.

Wat we doen

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe identiteit, automatiseren binnen jouw bedrijf, videoproductie, het verzorgen van een event of ander maatwerk.
Creatieve en technische processen kunnen elkaar versterken. Wij denken en doen daarom ‘Out of the box’ als het gaat om creatieve en technische uitdagingen.

Ontwerp en strategie

Wij zetten de strategie uit en vertalen jouw ideeën naar een gebruikersvriendelijk ontwerp die geschikt is voor zowel mobiel, tablet als desktop.

Ontwikkeling

Wij houden er van om mooie resultaten te behalen met maatwerk. Wij zetten ontwerpen om naar Custom WordPress thema’s volgens jouw wensen.

Optimalisatie

Verbaas je over de snelheid die er behaald kan worden met technische optimalisaties. SGSND helpt je om je website sneller en beter vindbaar te maken op Google.

Onderhoud

Met onze servicepakketten wordt het technisch beheer aan jouw website uit handen genomen en blijf je verzekert van een stabiele en veilige website.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?