Klantenvertellen PHP script

Heeft u of uw klant een abonnement bij ‘Klantenvertellen’ en wilt u middels een plugin of klantenvertellen PHP script de sterren uitlezen op de website? SGSND kan u daarmee razendsnel helpen. Wij hebben de kennis in huis om binnen twee dagen sterren in Google te laten verschijnen op basis van het XML-bestand wat ‘Klantenvertellen’ verstrekt.

Neem contact op

Met een PHP script die het XML-bestand uitleest zorgen wij ervoor dat de beoordeling op de juiste manier wordt uitgelezen. U kunt met de Structured Data Testing Tool zelf checken of wij ons werk goed hebben uitgevoerd. De implementatie is namelijk direct zichtbaar middels deze tool. Google pakt dit op en maximaal twee dagen later ziet u de sterren al in Google verschijnen.

Klantenvertellen PHP script

Het maakt niet uit welk CMS u gebruikt. Of dat nu WordPress is of Drupal, of een eigen gemaakt CMS. Wij kunnen dit in elk systeem voor u implementeren zolang uw website met PHP is opgebouwd.

Betrouwbaar

Wij hebben deze techniek al toegepast bij diverse bedrijven zoals veenhuizenbv.nl, anker-kompas.nl, djmixxmasters.nl, dedroogspecialist.nl en bij diverse websites van Internet Perfect.

Dus mocht u geen tijd hebben om dit zelf te doen of u heeft de kennis niet in huis, dan helpen wij u hier graag mee. Voor maar € 90,- binnen twee dagen sterren in Google!
Gebruik hiervoor dit contactformulier. Wij reageren snel!