Google sterren

Wilt u snel Google sterren in de zoekresultaten? SGSND kan u daarmee razendsnel helpen. Wij hebben de kennis in huis om binnen twee dagen sterren in Google te laten verschijnen. Ook mogelijk wanneer u een abonnement heeft bij ‘Klantenvertellen’ of The Feedback Company!

Ik wil ook Google sterren

Hoe werkt het?Google sterren

Met een speciaal op maat gemaakt script en de data structure techniek zorgen wij ervoor dat de beoordeling op de juiste manier wordt uitgelezen. U kunt met de Structured Data Testing Tool zelf checken of wij ons werk goed hebben uitgevoerd. De implementatie is namelijk direct zichtbaar middels deze tool. Google leest dit uit en maximaal twee dagen later ziet u de sterren al in de resultaten verschijnen.

CMS onafhankelijk

De implementatie is CMS onafhankelijk. Het maakt dus niet uit welk
CMS u gebruikt. WordPress, Drupal of een eigen gemaakt CMS… Wij kunnen dit in elk systeem voor u implementeren zolang uw website met PHP is opgebouwd.

Betrouwbaar

Wij hebben deze techniek al toegepast bij diverse bedrijven zoals veenhuizenbv.nl, anker-kompas.nl, djmixxmasters.nl, dedroogspecialist.nl en bij diverse websites van Internet Perfect.

Waarom Google sterren?

Tegenwoordig nemen we nauwelijks meer tijd om tijdens onze zoekopdracht teksten te lezen van meer dan twee regels. Logisch ook want onze tijd is kostbaar en er is zo veel te ontdekken en te zien op Internet. Alleen de meest opvallende zoekresultaten zullen onze aandacht trekken. Daarbij komt ook nog dat wij als mensen visueel zijn ingesteld. We kijken eerst naar elementen die direct iets zeggen over een onderwerp en daarna gaan we pas verder lezen. Sterren onderaan de zoekresultaten bij uw website vallen op waardoor meer mensen op uw links klikken. Hierdoor heeft u dus meer kans op verkopen via uw website!

Dus mocht u geen tijd hebben om dit zelf te doen of u heeft de kennis niet in huis, dan helpen wij u hier graag mee. Voor maar € 90,-* binnen twee dagen sterren in Google!
Gebruik hiervoor dit contactformulier. Wij reageren snel!

* Wanneer u gebruik maakt van het reviewsysteem ‘Klantenvertellen’.