Feedback Company PHP script

Heb jij of heeft jouw klant een abonnement bij ‘The Feedback Company’ en wil je middels een plugin of Feedback Company PHP script de sterren uitlezen op de website? SGSND kan je daarmee razendsnel helpen. Wij hebben de kennis in huis om binnen twee dagen sterren in Google te laten verschijnen op basis van het XML-bestand wat ‘The Feedback Company’ verstrekt.

Neem contact op

Met een PHP script die het XML-bestand uitleest zorgen wij ervoor dat de beoordeling op de juiste manier wordt uitgelezen. Je kunt met de Structured Data Testing Tool zelf checken of wij ons werk goed hebben uitgevoerd. De implementatie is namelijk direct zichtbaar middels deze tool. Google pakt dit op en maximaal twee dagen later ziet u de sterren al in Google verschijnen.

Het maakt niet uit welk CMS je gebruikt. Of dat nu WordPress is of Drupal, of een eigen gemaakt CMS. Wij kunnen dit in elk systeem voor je implementeren zolang je website met PHP is opgebouwd.

Betrouwbaar

Wij hebben deze techniek al toegepast bij diverse bedrijven zoals veenhuizenbv.nl, anker-kompas.nl, djmixxmasters.nl, dedroogspecialist.nl en bij diverse websites van Internet Perfect.

Dus mocht je geen tijd hebben om dit zelf te doen of heb je de kennis niet in huis, dan helpen wij je hier graag mee.
Gebruik hiervoor dit contactformulier. Wij reageren snel!

Wil je ook graag sterren in Google?