Onze diensten

Maatwerk oplossingen voor jouw onderneming

Professioneel advies nodig voor automatisering binnen je bedrijf? Bij SGSND krijg je hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan voor resultaten die je vooruit helpen en waar je trots op kan zijn! SGSND biedt zijn expertise aan en wil graag een bijdrage leveren aan het succes van jouw bedrijf of event.

WordPress maatwerk

Er zijn veel standaard templates beschikbaar voor WordPress maar het kan zijn dat je net niet precies vindt wat je zoekt. Bij ons kan je terecht voor het schrijven van maatwerk voor je website.

Onderhoud & Service

Het Internet staat nooit stil en er worden regelmatig updates uitgebracht om hackers buiten de deur te houden. Met onze servicepakketten wordt het technisch beheer aan je website uit handen genomen en blijf je verzekert van een stabiele en veilige website.

Google Sterren

Wilt je snel Google sterren in de zoekresultaten? SGSND kan jou daarmee razendsnel helpen. Wij hebben de kennis in huis om binnen twee dagen sterren in Google te laten verschijnen. Ook mogelijk wanneer u een abonnement heeft bij ‘Klantenvertellen’ of The Feedback Company!

HTTPS en SSL Certificaat

HTTPS website in 2019? SSL website certificaat voor jouw website.
Voor een lange tijd kon je er mee wegkomen: Een website zonder SSL certificaat (HTTPS-verbinding). Maar in 2019 gaat het HTTPS protocol een belangrijke rol spelen.

Agile Scrum

Met de Agile Scrum aanpak spelen we in op veranderingen en werken we zoveel mogelijk samen met de klant met als doel: Zo snel mogelijk een werkend (deel)product.

Webdesign

Vanuit passie voor design en digitaal creëren wij de ideale gebruikerservaring. We zijn creatief en maken het Internet steeds een stukje beter en mooier.

WordPress trainingen

Wil je graag de touwtjes in eigen handen hebben en niet afhankelijk zijn van een dure webdesigner of beheerder? Met deze WordPress cursus wordt je heer en meester over jouw eigen website!

DJ & Drive-in

Naast het leveren van online oplossingen, levert SGSND ook DJ’s op evenementen en feesten. Dit doen wij onder de naam ‘DJ Mixxmasters’. Een professioneel boekingskantoor met de beste DJ’s en de meest uitgebreide shows.