Blog

   Sterrenreviews in Google

Voor Anker & Kompas hebben we laatst de sterren in Google laten verschijnen met behulp van de XML data van Klantenvertellen. Het bedrijf Anker & Kompas levert een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen en daarmee ook de ontwikkeling van organisaties door middel van training en coaching.

Dit bedrijf is één van de velen die SGSND heeft benaderd voor professionele hulp bij het tonen van sterren in Google die worden gebaseerd op de reviews die klanten hebben achtergelaten. Nadat we de implementatie hadden voltooid, verschenen enkele dagen later al de sterren in de zoekresultaten van Google. Het zal niet lang duren voordat alle pagina’s van de website voorzien zijn van sterren in de vorm van reviews!

Wilt u ook sterren in Google? Wij helpen u graag!
Mocht u geen tijd hebben om dit zelf te doen of u heeft de kennis niet in huis? Dan zijn wij er voor u.
Wij bieden u 100% garantie dat u binnen enkele dagen de sterren in Google te zien krijgt!
U kunt via dit contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren snel!

Heeft u een abonnement bij ‘The Feedback company‘? Klik hier
Heeft u een abonnement bij ‘Klantenvertellen‘? Klik hier

Heeft u ergens anders een abonnement of moet u deze nog afsluiten? Geen probleem! Neem contact op via dit contactformulier en wij helpen u op weg.

   Veenhuizen BV met Google sterren

SGSND heeft wederom een bedrijf geholpen om haar klantenreacties in Google te laten verschijnen in de vorm van sterren. Veenhuizen BV is een bedrijf in Groningen die gespecialiseerd is in verkoop en lease van bedrijfswagens.

Vorige week vroeg de heer Veenhuizen SGSND om de sterren in Google te laten plaatsen op basis van een XML feed van klantenvertellen. Wij hebben dit diezelfde week nog kunnen uitvoeren. Twee dagen later verschenen de sterren in de zoekresultaten van Google al op verschillende pagina’s van de website. De website heeft meer dan 100 pagina’s, dus het duurde een paar dagen voordat alle pagina’s voorzien zijn van sterren.

Wilt u ook sterren in Google? Wij helpen u graag!
Mocht u geen tijd hebben om dit zelf te doen of u heeft de kennis niet in huis? Dan zijn wij er voor u.
Wij bieden u 100% garantie dat u binnen enkele dagen de sterren in Google te zien krijgt!
U kunt via dit contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren snel!

Heeft u een abonnement bij ‘The Feedback company‘? Klik hier
Heeft u een abonnement bij ‘Klantenvertellen‘? Klik hier

Heeft u ergens anders een abonnement of moet u deze nog afsluiten? Geen probleem! Neem contact op via dit contactformulier en wij helpen u op weg.

   DJ Mixxmasters webdesign

Naast het logo van DJ Mixxmasters is ook de website een feit. Een one-page website waar de informatie duidelijk en op een prettige manier gepresenteerd is in de look and feel zoals de doelgroep de website zou willen zien. Bekijk de website hier

 

   AmCham Young Professional Award


In opdracht van AmCham stond SGSND met de Mixxmasters Drive-in show op dit vooruitstrevende event. De Heineken Experience is een geweldige locatie met erg mooie sfeerverlichting. Tussen de pitches en de uitreikingen door hebben wij de borrelmomenten gevuld met lekkere muziek. Heeft u binnenkort ook een evenement? Huur dan DJ Mixxmasters in en wij zorgen voor de muziek!

Over AmCham:
De Amerikaanse Kamer van Koophandel in Nederland / American Chamber of Commerce in the Netherlands (AmCham) vertegenwoordigt sinds 1961 het internationale bedrijfsleven in Nederland. In het AmCham Tax Committee zijn ruim dertig tax directors van Amerikaanse en/of multinationale ondernemingen vertegenwoordigd. Amerikaanse bedrijven genereren circa 450.000 arbeidsplaatsen in Nederland.

   Verhuurcentrum Binnenmaas

Website: verhuurcentrumbinnenmaas.nl

Verhuurcentrum Binnenmaas is een trouwe klant van SGSND en heeft ons wederom gevraagd het nieuwe webdesign te verzorgen. De huidige website was al weer uit 2009. Dus het was wel weer tijd voor nieuwe look! Helemaal klaar voor de toekomst met een fris nieuw ontwerp en een krachtig CMS met WordPress.

De site bevat de volgende bijzonderheden

 • Live search op de homepage
 • Geavanceerd productassortiment met categorieën voor zowel verhuur als verkoop
 • Offerte bestelformulier die automatisch het betreffende product in het formulier laadt.
 • Nieuwssectie
 • Duidelijke Call To Actions
 • Buienradar
 • Klantreacties en referenties.

   Into Portugal

Genieten van het mooie landschap en de rustige omgeving? Voor de gene die van avontuur, spanning en natuurlijke omgeving houden, is Into Portugal de uitkomst!
SGSND ontwierp en bouwde deze responsive webshop inclusief reseveringssysteem. Dus mocht je nog geen vakantieplannen hebben of ben je geïnteresseerd in Portugal, sla deze site dan niet over!
https://intoportugal.eu

   Wareco Intranet

Voor Wareco heeft SGSND een nieuw Intranet ontwikkeld en is gebouwd op WordPress. Het Intranet moest aan de volgende eisen voldoen:

 • Het Intranet dient om onze standaarddocumenten te kunnen vinden en als middel voor interne communicatie.
 • Het Intranet moet op een Windows server gaan draaien: windows server 2008 R2 (x64) met daarop IIS.
 • Er dient een CMS opgezet te worden waarmee Wareco zelf het volledige beheer van het Intranet kan verzorgen in de toekomst.
 • Het Intranet moet via alle gangbare browsers toegankelijk zijn (dus ook op tablet of smartphone)
 • Het product dient zo opgezet te worden dat het in een later stadium uit te bouwen is met aanvullende sociale (interactieve) functies
 • Het Intranet wordt ontworpen met 5 panelen op basis van de aangeleverde schets.

DJ Mixxmasters logo

DJ Mixxmasters is een Nederlandse DJ die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Bekijk de website hier

L&R Logo ontwerp

Voor L&R in Portugal bereidde SGSND het logo ontwerp technisch voor. Het logo ontwerp werd aangeleverd als Photoshop schets-bestand waarna deze in vectoren is omgezet en alles uitgelijnd werd om de symmetrie in het logo te waarborgen.

   VVGV Den Haag

Vandaag is de website van VVGV Den Haag live gegaan!

Bekijk ‘m hier!