Google sterren

Wil je snel Google sterren in de zoekresultaten? SGSND kan je daarmee razendsnel helpen. Wij hebben de kennis in huis om binnen twee dagen sterren in Google te laten verschijnen. Ook mogelijk wanneer je een abonnement hebt bij ‘Klantenvertellen’ of The Feedback Company!

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Met een speciaal op maat gemaakt script en de data structure techniek zorgen wij ervoor dat de beoordeling op de juiste manier wordt uitgelezen. U kunt met de Structured Data Testing Tool zelf checken of wij ons werk goed hebben uitgevoerd. De implementatie is namelijk direct zichtbaar middels deze tool. Google leest dit uit en maximaal twee dagen later ziet u de sterren al in de resultaten verschijnen.

CMS onafhankelijk

De implementatie is CMS onafhankelijk. Het maakt dus niet uit welk
CMS je gebruikt. WordPress, Drupal of een eigen gemaakt CMS… Wij kunnen dit in elk systeem voor u implementeren zolang jouw website met PHP is opgebouwd.

Betrouwbaar

Wij hebben deze techniek al toegepast bij diverse bedrijven zoals veenhuizenbv.nl, anker-kompas.nl, djmixxmasters.nl, dedroogspecialist.nl en bij diverse websites van Internet Perfect.

Waarom Google sterren?

Tegenwoordig nemen we nauwelijks meer tijd om tijdens onze zoekopdracht teksten te lezen van meer dan twee regels. Logisch ook want onze tijd is kostbaar en er is zo veel te ontdekken en te zien op Internet. Alleen de meest opvallende zoekresultaten zullen onze aandacht trekken. Daarbij komt ook nog dat wij als mensen visueel zijn ingesteld. We kijken eerst naar elementen die direct iets zeggen over een onderwerp en daarna gaan we pas verder lezen. Sterren onderaan de zoekresultaten bij jouw website vallen op waardoor meer mensen op uw links klikken. Hierdoor heb je dus meer kans op verkopen via jouw website!

Indien je zelf geen tijd hebt om dit te doen of heb je de kennis niet in huis, dan helpen wij jou hier graag mee.
Gebruik hiervoor dit contactformulier. Wij reageren snel!

 

Wil je ook sterren in Google?